2012-07-12 14:05:04• hírek • Póti Orsolya

Idén is lesz Harsonaszó Fesztivál

Július 15-től szinte két hónapon át fúvószenekarok szórakoztatják a szatmáriakat vasárnaponként a régi főtéri parkban. Az idei "Harsonaszó Fesztivál".

Immár harmadik alkalommal szervezi meg a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmár Megyei Tanács a fúvószenekarok fesztiválját, a Harsonaszó Fesztivált, mely az elmúlt években is nagy sikernek örvendett.

A nyári vasárnap estéket augusztus 26-ig a mezőpetri, kálmándi, kaplonyi, bélteki, erdődi és túrterebesi vendégzenekarok teszik majd hangulatossá, de fellépnek a Szatmárnémeti Gyermekek Palotájának fúvószenészei is.

A fesztivál július 15-én, vasárnap este 19 órától veszi kezdetét a ... előadásával. A megnyitó koncerten kívül még hat szabadtéri koncerten vehetnek részt az érdeklődők. A rendezvény célja, hogy minél több városban szervezzenek hasonló találkozókat, népszerűsítve ezzel a fúvószenét, és hogy ezt a szép hagyományt újjáélessze.

A kellemes kikapcsolódást ígérő fesztivál keretében a fellépők az idén is közkedvelt dallamokkal örvendeztetik meg a közönséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: